0
ajaxLoader

Accessoires, Accessoires Heren, Horloges

Een horlogecollectie voor heren die uw stijl promoot Onze horloges voor heren zijn ontworpen om gedurfd, klassiek en onvergetelijk te zijn en zijn geïnspireerd op jou. Ongeacht je stijl – smartwatch, traditioneel leer of roestvrij staal – onze herenhorloges zijn de ideale mannelijke essential. Met de allernieuwste innovatie en stijldetails waar je dol op bent, is er altijd tijd voor perfectie. Of je nu een smartwatch, zichtbare uitrusting of traditionele leren man bent, je kunt het klassiek en stijlvol houden met onze altijd stijlvolle herenhorloges.
Slimme horloges voor heren Een technologisch wonder, slimme horloges bieden u de handige functies van een smartphone direct om uw pols. Via Bluetooth-connectiviteit kan een smartwatch u informeren wanneer u meldingen, sms-berichten of telefoontjes ontvangt. Een smartwatch kan u ook op de hoogte houden van agenda-items, u toegang geven tot GPS, uw muziek afspelen, u helpen uw conditie bij te houden en u natuurlijk de tijd vertellen. Al deze functies maken smartwatches perfect voor technisch onderlegde mensen die onderweg zijn, maar kunnen ook overbodig of intimiderend lijken voor mensen die een horloge alleen willen gebruiken voor het bijhouden van de tijd.
Luxe herenhorloges Hoewel luxe horloges zeer praktisch zijn met een van de meest nauwkeurige tijdwaarnemingen die beschikbaar zijn, is een van de belangrijkste redenen om er een te kopen vanwege de status. Luxe horloges worden meestal gemaakt van extravagante materialen zoals goud voor een unieke en gedistingeerde flair.
Vrijetijdshorloges voor heren Eenvoudig en veelzijdig, horloges die zijn gemaakt voor vrijetijds- of fitnesskleding, bieden een praktische aantrekkingskracht in combinatie met duurzame componenten en gewaagde ontwerpen. Ze zijn stijlvol genoeg om bij elke outfit te passen, maar niet zo flitsend dat ze nooit zullen misstaan. Omdat ze gemaakt zijn om elke dag te worden gedragen, zijn deze horloges meestal zeer schokbestendig en waterdicht.
Geklede herenhorloges Gedurfd en charmant, dress watches zijn het perfecte accent voor zowel professionele kleding als formele kleding. Bedoeld om te worden gedragen naar zakelijke bijeenkomsten, statige feesten en ceremonies, hebben dress watches niet de duurzaamheid van sporthorloges, maar hebben ze het zelden nodig. In plaats daarvan zijn ze gemaakt voor een subtiel charisma dat de outfit van elke man naar een hoger niveau tilt.
Digitale horloges voor heren Ontworpen voor hedendaagse eenvoud en precisie, geven digitale horloges cijfers weer die elektronisch veranderen naarmate de tijd verstrijkt in plaats van wijzers die tussen vaste cijfers rond het gezicht bewegen. Digitale horloges zijn over het algemeen zeer duurzaam en hebben een hoge waterbestendigheid. Ze zijn niet zo ingewikkeld of klassiek aantrekkelijk als analoge uurwerken, maar ze zijn veel gemakkelijker te lezen.