0
ajaxLoader

Herenmode, Outwears, Hesje

Hesje voor heren Onze herenvesten vinden de perfecte balans tussen te weinig en te veel. Van robuuste shells om de elementen buiten te houden in uitdagende omstandigheden, tot lichtgewicht, reisklare opties, onze collectie omvat een herenvest of bodywarmer die je graag zult dragen. Onze bovenkledingvesten zijn verkrijgbaar in een reeks stijlen die geschikt zijn voor elke gelegenheid, van dagelijks gebruik tot avonturen op ruig terrein. Ontdek onze outdoorvesten voor heren in verschillende gewichten - vind er een die perfect is voor uw plannen, of het nu een middelzwaar gewatteerd vest is voor slechts een vleugje warmte, een jachtvest van verfijnd wol voor het veld of een geïsoleerd vest voor zwaardere omstandigheden.
Jurk Hesje De vader van de huidige vesttrend is het dress vest. Deze zijn alomtegenwoordig met driedelige pakken en zijn een modern mode-item. Zonder hun extreme populariteit in de afgelopen paar eeuwen, zouden ze waarschijnlijk niet zijn wat ze nu zijn. Jurk vesten, of vesten als je zin hebt, zijn er in een paar varianten die bedoeld zijn voor verschillende outfits. Natuurlijk heb je je bijpassende vest voor een driedelig pak. Maar als je dingen naar een hoger niveau wilt tillen, overweeg dan om dat vest te ruilen voor een gekleurd vest. Dit zorgt voor een contrastrijke look waardoor je er zeker knap uitziet.
Jeansvesten Waar denk je aan als je aan het denim vest denkt? Nou vergeet alles wat je weet. Ze zijn niet alleen voor truckers en punkers. Hoewel ze op het eerste gezicht misschien niet de meest modieuze stukken zijn, kunnen ze, als ze op de juiste manier worden gedragen, een enorme aanwinst zijn. Als je meer artistiek aangelegd bent, overweeg dan om een ​​spijkerhemd te combineren met een paar converses, skinny jeans en een T-shirt met grafische print. Als je je moedig voelt, kun je zelfs de achterkant van de jas achteraf versieren. Als je minder creatief bent, kun je het helemaal voor je laten werken. Koop wat laarzen (wat er ook cool uitziet) en een bijpassend shirt en je bent van de races af.
Sportvesten Voor degenen die hun kern warm moeten houden, overweeg dan een atletisch vest. Deze zijn gemaakt met activiteit in het achterhoofd. Ze zijn voorzien van zacht aanvoelende materialen, flexibiliteit en sommige bieden vochtbestendigheid. Hoewel ze een zeer praktische toepassing hebben, kun je ze ook integreren in een athleisure-look. De kern van athleisure is premium gevoel, comfort, terwijl je klaar bent om uit te breken en van start te gaan als dat nodig is. Aarzel nooit om een ​​van deze in je kast te hebben, je weet gewoon niet wanneer je hem nodig hebt.
Sportfanvesten Velen onder de mannen houden van sport. Zoek niet verder dan KledingMode uitgebreide collectie sportfanvesten! Met een aantal van je favoriete teams kun je er goed uitzien en anderen laten weten wat echt belangrijk voor je is. Er is nauwelijks een slecht moment om je favoriete team te vertegenwoordigen, of het nu gaat om boodschappen doen, naar de wedstrijd gaan of een informele vrijdag op het werk.
Puffer/dons vesten De koudere maanden kunnen op hun eigen manier wreed zijn. Voor de herfst kun je je lichtere outfits niet betrouwbaar dragen, en je kunt je winteruitrusting ook niet betrouwbaar aantrekken. Soms heb je een subtielere toets nodig, misschien een van een puffer of donsvest! Deze zijn ontworpen om je kern lekker warm te houden, terwijl je armen een beetje kunnen ademen. Ze zijn geweldig voor koude nachten en bovengemiddelde temperaturen. Vesten in deze stijl zijn meestal gemakkelijk te combineren met je outfit en accepteren vaak accessoires voor koud weer.