0
ajaxLoader

Herenmode, Outwears, Parkas

Winterparka's voor heren Wind, regen en koude temperaturen maken geen schijn van kans als je met de juiste uitrusting naar buiten gaat. Hier bij KledingMode doen we er alles aan om je praktische kleding te bieden die je comfortabel houdt en je beschermt tegen wat voor weer het ook is. In deze collectie vind je de perfecte winterparka voor heren. Trek je capuchon op en maak je klaar om naar buiten te gaan, zelfs bij koude regen en ander zwaar weer. Een parka van KledingMode helpt je warm en droog te blijven, zodat het weer je niet in de weg zit.
PARKA-JASSEN VOOR HEREN Ontdek ons ​​volledige assortiment herenparka's. Van warme jassen met capuchons met imitatiebont tot geïsoleerde winterparka's en lange donsjacks, onze warme parka's voor heren houden je op de koudste winterdagen buiten.
BLOCKTECH PARKAS Dit is waar veelzijdigheid en bruikbaarheid samenkomen. Onze collectie lichtgewicht herenparka's heeft zeer draagbare en compacte ontwerpen voor handige bescherming tegen weersinvloeden onderweg, of je nu wordt overvallen door een onverwachte regenbui of van plan bent de elementen te trotseren.
LICHTGEWICHT PARKAS Houd de warmte waar het hoort met ons assortiment ultralichte donsvesten en bodywarmers voor heren. Deze nette mouwloze jassen werken als efficiënte en betrouwbare lagen op gematigde dagen, en bieden een vleugje warmte wanneer dat nodig is; pak het vest gewoon in de meegeleverde draagtas voor prestaties onderweg. Als de temperatuur echt daalt, trek dan een Ultra Light Down Vest aan onder een lichte jas voor een functionele, gelaagde oplossing voor onbetrouwbaar weer. Dit zijn echt nietjes voor het hele seizoen.
ZAKKENPARKK Draagbaar. Praktisch. Beschermend. Ontdek ons ​​hypermoderne assortiment zakparka's voor heren, ontworpen om gemakkelijk in een handige draagtas te worden opgeborgen, zodat u zich in een oogwenk gemakkelijk tegen de elementen kunt beschermen. De waterafstotende stof zorgt ervoor dat je nooit meer verrast wordt door een onverwachte regenbui. We hebben onze parka's ook geüpgraded met innovatieve UV-beschermingstechnologie, die je beschermt tegen schadelijke UV-stralen, of de zon nu schijnt of niet.
Herenjassen en herenskijassen van KledingMode. Vertrouw op KledingMode voor stoere herenjassen, herenski-jassen en herenparka's, ontworpen om u warm, droog en comfortabel te houden in de meest barre weersomstandigheden. We hebben je onder alle omstandigheden gedekt, van veelzijdige 3-in-1-jassen voor heren die veranderen met het weer tot donsjacks voor heren die minder dan een pond wegen. Onze uitgebreide collectie herenparka's en jassen omvat waterdichte, ademende herenjassen en een groot assortiment herenski-jassen met alle prestatiekenmerken die u op de piste nodig heeft. KledingMode Herenjassen zijn gemaakt om seizoenen van regelmatig gebruik te weerstaan ​​en ontworpen met functies die je voor de prijs misschien niet verwacht.