0
ajaxLoader

Huisdecoratie, Muur Kunst

Wanddecoratie om je ruimte te personaliseren Pas het uiterlijk van elke kamer in uw huis aan met wanddecoratie die bij uw stijl past. Met opties variërend van originele kunstwerken tot decoratieve spiegels, is het gemakkelijk om de wandkleden te vinden die uw ruimte als uw eigen ruimte laten voelen. Zoek naar fotolijsten die uw originele foto's of afdrukken waar u van houdt, laten zien. Zet spiegels op de muren of op de vloer. Kijk wat voor retrostijlen je kunt proberen, zoals retroklokken of zeer grafische posters. Er is geen limiet aan de creativiteit die je kunt tonen wanneer je KledingMode winkelt voor wanddecoratie.
Soorten kunst aan de muur: Canvaskunst Canvaskunst is gemaakt om te lijken op de aloude traditie van schilderen op canvas. Kunst in deze categorie is in een galerij verpakt, wat betekent dat het wordt afgedrukt op stof die vervolgens wordt gespannen en vastgezet op een rechthoekig frame, vaak gemaakt van hout. Canvaskunst is ontworpen om aan je muur te hangen zonder dat je een conventionele lijst nodig hebt, en vormt een opvallende aanvulling op elke muur in je huis.
Kunst afdrukken Deze kunststijl is vaak de meest kosteneffectieve keuze en wordt afgedrukt op een vel dat vaak is ontworpen om achter een lijst te worden tentoongesteld. Printkunst is verkrijgbaar in zowel matte als glanzende afwerkingen en een verscheidenheid aan materiaalopties voor basisvellen die niet ver van uw muur uitsteken. Gedrukte kunst is een uitstekende keuze voor kleinere ruimtes en meer besloten ruimtes in uw huis.
Metaalkunst Metaalkunst omvat alles, van unieke sculpturale stukken tot foto's en schilderijen die op metalen platen zijn gedrukt. Metal art is een langdurige aanvulling op elke ruimte en draagt ​​een fris en eigentijds vleugje chic met zich mee. Kunst gemaakt van metaal is vaak zwaarder dan andere media, dus het is een goed idee om ervoor te zorgen dat je muur ondersteunende noppen heeft voor verankering waar je hem ook wilt ophangen.
Hout Kunst Net als de categorie metaalkunst, omvat houten kunst zowel gesneden sculpturale stukken als unieke prints. Houten kunst is de perfecte keuze voor rustieke huizen, met stukken die overal in passen, van de boerderij tot het huis aan het meer. Prints gemaakt op hout neigen naar een vintage en verontruste esthetiek om een ​​rijk vleugje karakter te bieden waar je jarenlang van zult houden.
Vinylkunst Vinyl muurstickers zijn een charmante aanvulling op elke ruimte en zijn er in alles, van strakke silhouetten tot kunstzinnige citaten die je de hele dag opbeuren en aanmoedigen. Vinylkunst is ontworpen om aan je muren te blijven plakken zonder sporen achter te laten. Vinylstickers zijn een duurzaam accent dat net zo gemakkelijk te installeren en te verwijderen is als om verliefd op te worden.
Bijpassende sets Bijpassende kunstsets bevatten afbeeldingen en ontwerpen die op meer dan één kunstwerk zijn aangebracht. Verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en materiaalopties, sets in deze categorie vormen een opvallende toevoeging aan je huis. Met alles van sfeervolle zeegezichten verspreid over vijf verschillende stukken tot unieke abstracte patronen in vierkante sets van twee, biedt deze categorie een ongelooflijke variëteit met keuzes die bij bijna elk interieur passen.
Wandsculpturen Een frisse en unieke aanvulling op elke ruimte, aan de muur bevestigde sculpturen variëren van ingetogen reliëfsnijwerk tot frisse figuratieve stukken die op alles lijken, van dierenkoptrofeeën tot menselijke handen met functionele vingers voor het ophangen van jassen of sleutels. Gemaakt van metaal, hout en zelfs keramiek, deze stukken zijn vaak zwaarder dan kunstafdrukken en vereisen een stevige nop bij montage aan je muur.