0
ajaxLoader

Accessoires, Accessoires Heren, Hoeden & Petten

HEREN HOEDJES BIJ KledingMode Er is gewoon iets koninklijks aan het dragen van de juiste hoed. Het is ronduit koninklijk. Check KledingMode voor koninklijke hoofddeksels, van baseballcaps, bucket hats en beanie caps tot bucket caps en fedora's. We hebben hoeden voor prinselijke gelegenheden zoals avondjes uit, reünies en andere evenementen die indruk maken. Plus, we hebben hoeden voor het oude balspel, het gras maaien, een ontspannen wandeling maken of gewoon zitten en nippen in de zon. Zorg ervoor dat je al onze hoedenaanbiedingen koopt voor de kroon van je eigen creatie.
Baseballcaps voor heren Neem jezelf mee naar het balspel, het strand, het pad of waar dan ook onder de zon in een grote baseballpet voor heren van KledingMode. Of je nu een knappe man met bruine ogen bent, een zoon met blauwe ogen of iets daartussenin, je zult ze allemaal aanraken en met plezier naar huis gaan in een aantal van de beste beschikbare merken. Bescherm uw koepel tegen de zonnestralen en zie er goed uit. Sta op, sta op, ga hier weg: zonnebrand is weg! Bescherm ook die gluurders met KledingMode ongelooflijke selectie zonnebrillen.
Bucket-hoeden voor heren Cool, casual en knap: ja, we hebben het over JOU, bucket hats. Combineer iconische stijl met praktische bescherming tegen de zon en je hebt een klassieke pet, klaar voor je volgende uitje. Bezit je kroon met bucket hats van KledingMode, gemarkeerd door enkele van de topmerken waar dan ook. Combineer je look met een paar kicks van KledingMode met een grote verscheidenheid aan schoenen voor heren.
Ivy-petten voor heren Klaar voor de gemakkelijke, goed opgeleide en verlichte look? Voer de klimoppet in: erkend voor de stijlvolle cool belichaamd door golfers, krantenjongens uit oude films en mannen die slim genoeg zijn om de slanke pet op te zetten. De KledingMode-selectie van klimopmutsen voor heren spreekt tot je verbeelding en voorziet je van unieke, iconische hoofddeksels die zeker de aandacht zullen trekken van de schakels naar de bestuurskamers naar de trottoirs. Maak je geen zorgen jongens, je hoeft niet te golfen of kranten te bezorgen om deze stijl te rocken: het draait allemaal om houding... als je het bezit, zal de klimophoed zijn vruchten afwerpen.
Fedora-hoeden voor heren Maak een formidabele indruk met een fijne fedora hoed, heren. Een statement van klasse en verfijning zal van je persoon uitgaan terwijl je de sociale scene binnenslentert; zorg ervoor dat je met plezier je pet afdoet, zodat je collega's je nederigheid zullen voelen en je zo verwelkomen in hun recensie zonder angst voor vermaning voor hun niet-fedora-koepels. Maar serieus mensen, een fedora is zo fijn, je zult nieuwe vrienden uit alle richtingen afweren. Draag verantwoord. Plaats nog een veer in je fedora-pet door hem te combineren met formele kleding voor heren van KledingMode.
Mutsen voor heren bij koud weer De winter komt snel en zonder waarschuwing, goede heer. Zorg ervoor dat je hoofd gehuld is in warmte en stijl met KledingMode collectie beanie caps voor koud weer voor heren. Beanie-caps zijn verkrijgbaar in een reeks aantrekkelijke stijlen en kleuren en zijn perfect om in te pakken voor het geval dat, of om vlak voor vertrek op het hoofd te worden aangebracht. Ademende, lichtgewicht maar toch isolerende beanie caps van KledingMode zijn geweldig om te joggen, scheppen, wandelen of gewoon de storm uit te rijden.