0
ajaxLoader

Herenmode, Tops, Golfshirts

GOLFSHIRTS VOOR HEREN Maak je klaar om te slaan in stijl en comfort met golfshirts voor heren van KledingMode! Als je op zoek bent naar een nieuwe look voor de links, shop dan onze selectie golfpolo's, kwartritsen, jacks en meer voor heren en vind de items die stijl en functie bieden die je zeker zult waarderen allround .
Golfpoloshirts zijn al lang een nietje in de sport waaraan dit soort kleding zijn naam ontleent. Het duurde echter maar een korte tijd voordat mensen hun stijlvolle uiterlijk en comfortabele pasvorm begonnen op te merken als ze door hun favoriete golfspelers werden gedragen. Al snel verspreidde de mode zich naar andere sporten en ook naar het grote publiek.
Aanvankelijk alleen verkrijgbaar in effen kleuren, zijn de golfpoloshirts van vandaag te vinden in een breed scala aan keuzes. Van afwisselende strepen wit en een effen kleur tot strepen van alleen effen kleuren tot die shirts met logo's en andere ontwerpen erop, ze bieden mensen een manier om een ​​outfit aan te kleden terwijl ze toch comfortabel blijven. Kleed een outfit aan door een shirt zoals dit te combineren met een favoriet paar vrijetijdsschoenen.
Mannen kunnen golfpoloshirts voor veel verschillende functies dragen. Voor het meer casual kantoor kunnen ze geschikt zijn als ze worden gecombineerd met een paar loafers of geklede schoenen, of ze kunnen worden gedragen voor een dress-down op vrijdag. Hij kan ze ook onder een sportjas dragen voor een zwierige look die zeker de aandacht zal trekken van de mensen om hem heen.
Dit type kleding is typisch gemaakt van zacht en machinewasbaar katoen en biedt de zachtheid en het comfort van een favoriet T-shirt met de chicheid van een kraag. Dit detail zorgt ervoor dat dit shirt gemakkelijk kan bewegen tussen casual en meer formele situaties.
Hoewel meestal beschouwd als een optie met korte mouwen, is deze kleding ook verkrijgbaar in versies met lange mouwen. Dit maakt deze keuze in outfits ideaal als iemand op zoek is naar een overhemd voor alle weersomstandigheden. Voeg een vleugje kleur toe om een ​​bewolkte dag op te fleuren.