0
ajaxLoader

Damesmode, Outwears, Blazers

Casual blazers voor dames Voor meer ontspannen omgevingen, zoals business casual of casual, heb je talloze opties voor je casual blazer. Beginnend met het ontwerp, kun je gaan voor slim fit of straight fit, enkele of dubbele rij knopen, in linnen, tweed, katoen, polyester of welke combinatie dan ook. Zoek gewoon het tegenovergestelde van een zakelijk jack: vermijd te saaie stoffen en opties
Soorten blazers volgens stof Linnen blazers voor dames De beste optie voor die zomerse dagen. Elk seizoen biedt KledingMode een scala aan pastel-, aardetinten en basiskleuren stoffen gemaakt van linnen en linnen-katoen blends.
Tweedblazers voor dames De classy-essentiële. Elk jaar in september brengt KledingMode de nieuwe collectie tweedstoffen uit, gemaakt van wol of wolmengsels. Groen, bruin, grijs,... we hebben ze meestal allemaal.
Fluwelen blazer voor dames De meest populaire optie het hele jaar door voor die avondfeesten. Typische opties zijn blauw en zwart, maar bordeaux en groen zijn ook erg populair. Een fluwelen blazer past bij bijna alles.
Onze meest populaire stofkleuren en prints Roze Blazers In de afgelopen 2-3 jaar zijn roze blazers enorm populair geweest. We begonnen met het aanbieden van een reeks linnenroze stoffen, gingen verder met wolmengsels en nu hebben we zelfs de tweedversie. Roze blazers kwamen hier om te blijven! Roze Blazers
Geruite blazers Dat geruite blazers en geruite pakken de trend van het jaar zijn, kan niemand ontkennen. Bij KledingMode vind je ze in tweed, linnen of wol.
Blazers met bloemen Elk seizoen gaan we op zoek naar trendy bloemenpatronen voor onze blazers. Voor dat speciale stuk dat u wilt bezitten. Het is geen alledaags kledingstuk, maar als je het goed matcht, krijg je een outfit om indruk te maken. Bekijk onze bloemenblazers. En als je van één ontwerp houdt, koop het dan. Meestal kopen we daar niet veel stofmeters van.
Witte blazers voor dames Zeer populaire optie onlangs. Een witte of off-white blazer geeft je een unieke look. Dit kunnen we doen op basis van linnen of wol. Je kunt ze dragen bij business-casual gelegenheden of zelfs bij een speciale gebeurtenis.
Zwarte damesblazer De topverkoper. Elke vrouw zou een zwarte blazer moeten hebben. Ontwerp het zoals u het wilt, want het zal een zeer goede investering zijn. Het past bij bijna elke hemdkleur en bij bijna elke broek, inclusief jeans. Bovendien bieden we bij KledingMode allerlei soorten zwarte stoffen aan.