0
ajaxLoader

Accessoires, Accessoires Dames, Oorbeschermers

Of je nu op zoek bent naar de perfecte oorkappen om te slapen, voor koud weer of om buiten te sporten, in onze uitgebreide collectie vind je zeker je match.
Winter oorkappen Blijf beschermd tegen bittere wind met warme oorkappen die zijn gemaakt van duurzame stoffen zoals polyester en acryl. De binnenkant van imitatiebont van deze oorkappen voor koud weer kan uw oor voldoende isoleren, zelfs als het kwik gevaarlijk naar beneden zakt. De winteroorkappen zijn meestal verstelbaar en bestand tegen zowel wind als water om een ​​eersteklas bescherming te garanderen.
Oorbeschermers Koptelefoon De traditionele stijl van oorkappen lijkt op een hoofdtelefoon en een metalen of thermoplastische hoofdband die de oorkussens verbindt. De zachte schuimkussens houden je oren in pluche comfort en zorgen voor een veilige pasvorm. Deze soort hoofdband kan ook achter je hoofd worden gedragen om te worden gestyled met veiligheidshelmen.
Bandloze oorkappen Luister onderweg naar je favoriete nummers terwijl je afscheid neemt van de kille sensatie rond je oor met de uniek ontworpen bandloze oorkappen. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn de unisex-moffen niet verbonden door een band en glijden ze eenvoudig over je oor voor een hoger niveau van flexibiliteit. Hierdoor heb je niet te maken met het constante gepruts van de band en alle ongemakken die daarmee gepaard gaan. Deze oorkappen kunnen ook je kapsel beschermen om je te helpen het meeste uit de wintermode te halen.
Oorbeschermer van imitatiebont Vind de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit met de schattige oorkappen van imitatiebont die je gevoelige oren kunnen beschermen tegen zelfs de koudste bries. Deze oorkappen hebben een kunststof frame waardoor ze langer meegaan, zelfs als je ze regelmatig gebruikt.
Oorwarmer hoofdband Deze hoofdbanden zijn gemaakt van vochtafvoerende stof waardoor ze zeer geschikt zijn om te worden gedragen bij skiën, yoga, dans, voetbal, badminton en soortgelijke buitensessies. Behalve dat het je oor tegen kou beschermt, houdt het ook je haar tegen, zodat je efficiënter kunt oefenen bij elke activiteit die je onderneemt. De buitenste laag is gemaakt van een zeer rekbare stof die zorgt voor een goede pasvorm op je hoofd.
Gehaakte oorwarmers Houd je oren warm deze winter met de gehaakte oorwarmers die ook als uitstekende handgemaakte cadeau-opties dienen. Deze verscheidenheid aan oorkappen is een rage onder vrouwelijke kopers omdat ze verkrijgbaar zijn in sierlijke tinten en subtiele bloemmotieven. Je kunt kiezen tussen tulband, gevlochten en soortgelijke patronen om bij je stijl te passen en je haar uit de buurt van je gezicht te houden.
Hardloopoorwarmers Ga door met je hardloopsessies, zelfs als het buiten koud wordt, met de speciale oorwarmers die zijn ontworpen om je oren te beschermen tegen de kou. Je zult je meer op het hardlopen kunnen concentreren als je eenmaal bent geacclimatiseerd met de goede pasvorm van deze hardloopoorwarmers.