0
ajaxLoader

Sieraden, Kettingen & Hangers

Fijne kettingen en kettingen voor een modieuze look Niets maakt een outfit zo af als een fijne ketting, en KledingMode heeft een brede selectie. Bekijk de verscheidenheid aan metalen en stijlen, evenals hangers om eraan te dragen. Modieus voor mannen en vrouwen, je zult zeker een fijne ketting vinden die bij je eigen stijl past. Blader door de collectie om roségouden halskettingen voor dames of schakelkettingen voor heren te vinden. Kijk door de delicate touwkettingen of vind mooie zilveren die wachten op een hanger. Een eenvoudig gestileerde fijne ketting is geweldig voor dagelijks gebruik.
Een stevige visgraatketting ziet er bijna uit alsof het metaal over je vingers kan stromen, en een touwketting heeft het detail om er overal goed uit te zien. Een holle figaro-ketting heeft lussen en ruimtes die een luchtige look creëren. Bekijk de hartketting gemaakt van 10k goud waarbij elke lus een nieuwe hartvorm vormt. Een doosketting heeft vierkante randen en ziet er solide uit. KledingMode-kettingkettingen zijn verkrijgbaar in wit, geel of roségoud en ook in zilver.
Hanger & gepersonaliseerde kettingen Voeg een persoonlijk tintje toe De KledingMode-collectie bevat hangers voor elke wens. Zoek naar een stijlvolle enkele parelhanger of ga voor de sprankelende 3-steens diamanten hanger. Een gouden kruishanger staat goed aan elke ketting en is verkrijgbaar voor dames en heren. Bekijk een tijdloze medaillonketting voor dames of een enkele diamanten hanger voor een eenvoudige stijl. Een hartvormige hanger straalt liefde en sprankeling uit. Personaliseer met een stamboomhanger of zoek een diamanten kruisketting voor mannen of vrouwen. De KledingMode-collectie heeft ook naam- en initiaalkettingen voor iedereen. Maak het op jouw manier met een naamketting om je eigen naam vast te houden of om de naam van iemand die je dierbaar is altijd dicht bij je te houden.
KledingMode fijne kettingen zijn te vinden in de kleuren goud en zilver. Zoek naar wit- of roségouden kettingen die bij je hanger passen. Een eenvoudige sterling zilveren ketting ziet er elke dag goed uit bij elke look. Een diamanten halsketting heeft altijd stijl en een gouden ketting voor heren kan perfect zijn met of zonder hanger. Een fijne ketting met stijl en inhoud vind je bij KledingMode.