0
ajaxLoader

Tassen, Herentassen

Herentassen Of je nu naar de sportschool gaat of een weekendexcursie maakt, je hebt de perfecte draagtas nodig om je spullen in op te bergen. Ontdek de oneindige mogelijkheden van stijlvolle herentassen en rugzakken met diepe vakken, stevige riemen en ruime interieurs voor al je onmisbare items. Bekijk modellen in verschillende materialen, van duurzaam nylon tot soepel leer.
Op zoek naar een sportieve plunjezak die dubbel dienst kan doen als oefenmaatje of reisgenoot? Koop een stijl uit een van de collecties kleurrijke herentassen en rugzakken. Je vindt er ruimte voor al je sportkleding en schoenen, maar ook voor een dopp-kit en vrijetijdskleding voor een weekend in de KledingMode. Of als je een stijl wilt die geweldig is voor het vervoeren van boeken en andere schoolgerelateerde benodigdheden, koop dan een model met dikke banden die je op je schouders kunt zwaaien voor een evenwichtige ondersteuning.
Wilt u iets dat u kan helpen bij het vervoeren van een draagbare computer? Blader door de ongelooflijk knappe modellen herentassen en rugzakken die ook als laptoptas werken. Bekijk modieuze draagtassen, aktetassen en zakelijke draagtassen die ruim, lichtgewicht en stijlvol zijn. Zoek een charmant ontwerp in een kleur die subtiel en verfijnd is voor op kantoor of met opvallende graphics of leuke kleuren die opvallen op de bagageband van een luchthaven.
KledingMode herentassen zijn ontworpen om zowel pragmatisch als stijlvol te zijn. We weten dat mannen in de wereld van vandaag een on-the-go levensstijl hebben, en onze tassen weerspiegelen dat. Of je nu op zoek bent naar een werktas voor heren of gewoon een stijlvolle herentas, we hebben talloze silhouetten en kleuren die bij elke stijlpersoonlijkheid passen. Het beste gedeelte? Elke leren tas voor heren is gemaakt van hoogwaardige materialen en een stevige constructie, zodat hij zeker lang meegaat.
Als je al jaren dezelfde tas hebt, is het misschien tijd om te upgraden naar een modernere herentas die past bij je huidige stijl en behoeften. Ons assortiment designer tassen voor heren is gemaakt voor elke levensstijl. De beste werktas voor mannen maken het bijvoorbeeld gemakkelijk om 's ochtends naar het woon-werkverkeer te navigeren. Messenger bags en rugzakken houden je handen vrij en je spullen veilig met speciale laptop- en tabletvakken. Voor een meer minimalistische aanpak bieden onze smartphonetassen en slingpacks organisatie zonder poespas.